Bryllup

Menuforslag til Brylluppet


Menuforslag I:

-Små lækre canapeer med hummer, laks, dyrekølle og parmaskinke.
-Grillet kammuslinger på kartoffel rösti med trøffel mayonnaise.
-Ovnbagt torskeryg med trilogi af jordskokker, blød, sprød og cremet.
-Oksemørbrad med trøffelsauce hertil pomme Anna, urtecruste og svampe.
-Chokolade symfoni over hvid -lys og mørk chokolade.



Menuforslag II:

-Bagt Læsø jomfruhummer i sprød tærte med egen sky og ærteskud.
-Sprængt vagtelbryst med pocheret æg samt confit af lår på sprød toast.
-Dansk kalv med bryst og skank hertil kalvesauce samt kartoffelkage og søde løg.
-Cremet rygeost med ristet rugbrød og urte salat.
-Eksotisk eksplosion af sorbet, mousse og sirup med et touch af chokolade.

 

3 retter Kr. 428,-

4 retter Kr. 468,-

5 retter Kr. 498,-