Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler,
Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C, Tlf. 66 112 108, Mobil tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk
Menuforslag til Brylluppet
Retterne er tallerkenserveret
Menuforslag I: - anrettet på tallerken
-Små lækre canapeer med hummer, laks, dyrekølle og parmaskinke.
-Grillet kammuslinger på kartoffel rösti med trøffel mayonnaise.
-Ovnbagt torskeryg med trilogi af jordskokker, blød, sprød og cremet.
-Oksemørbrad med trøffelsauce hertil pomme Anna, urtecruste og svampe.
-Chokolade symfoni over hvid -lys og mørk chokolade.
Menuforslag II:
-Bagt Læsø jomfruhummer i sprød tærte med egen sky og ærteskud.
-Sprængt vagtelbryst med pocheret æg samt confit af lår på sprød toast.
-Dansk kalv med bryst og skank hertil kalvesauce samt kartoffelkage og søde løg.
-Cremet rygeost med ristet rugbrød og urte salat.
-Eksotisk eksplosion af sorbet, mousse og sirup med et touch af chokolade.
3 retter Kr. 438,-
4 retter Kr. 478,-
5 retter Kr. 508,-
Dobbeltklik her for at tilføje din egen tekst.
Ovenstående er et forslag – venligst kontakt os på
28 31 34 36, og sammen med vores køkken, kan vi sammensætte en Bryllupsmenu, som I har ønsker om.
Se evt. vores buffeter