Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler,
Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C, Tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk
Conrads alternative julebuffet 2024
Forret:
-Cocktail af rejer og krebsehaler på limegele
-Torsk med sprøde majsflager på bulgur
-Tunmousse på tomatjuice med rød dressing og dild
-Æggesouffle med koldrøget laks og rygeostecreme
-Panini med pulled pork og bbq på salat
-Hønsesalat i sprøde skaller med karse
Hovedret:
-Helstegt svinekam marineret i mjød og appelsin*
-Confiteret andelår med rødkål og svesker **
-Gratinerede kartofler med gulerødder og timian*
-Cremet svampesauce **
-Slides med gris og agurkesalat
-Julepølse på grøn og rød kål med mandler
-Andebryst med estragon på kartoffel med oliven
-Andepate på pumpernikkel med capers og purløg
-Spidskål med cherrytomater og feta
Dessert:
-Kanel panna cotta med akaciehonning
-Brownie med passionsfrugt og mousse
-Mandelkage med hasselnødder
-Mini ris a' la mande med kirsebærgele
-Kirsebærmousse på mandelbund
Pris pr. kuvert kr. 448,-
-Der serveres lyst og mørkt brød til buffeten.
*leveres i varmekasse
**lunes i egen ovn eller gryde
Ovenstående er forslag – venligst kontakt os på28 31 34 36, og sammen med vores køkken, kan vi sammensætte en julefrokost som I har ønsker om. Vi levere også julefrokost til firmaet, hør også nærmere om dette.