conradshapsermenu

Hapser menu a’ la Conrad


Forret:

Koldrøget laks på tangsalat med rygeost
Varmrøget laksecreme på blinis med karse
Marineret tigerreje på spinat omelet
Cremet skaldyrssalat med tomat

Cocktail af håndpillede rejer og krebsehaler på limegele
Indbagt torsk med sprøde majsflager på bulgur

Friskbagt brød


Hovedret:

Oksemørbrad på coleslaw med tomat og bearnaise
Unghane på bønner og edamame med karrydip
Kalveculotte på svampeæggestand med estragon
Serranoskinke på æggesouffle med gruyére og oliven
Marineret svinekam på kartoffeltortilla med peberrod

Cæsar salat med limekylling og malt
Paneret kyllingefilet med råkost og ajva
Italiensk brunchpølse på squash med sesam
Fyldt pasta med spinat, honning og sennep

Tomat og mozzarella salat

Grøntsags samosa på couscous salat med spinat


Dessert:

Legeret vaniljecreme med passionsfrugt sirup
Brownie med hindbærstøv og chokolademousse
Passionsfrugt entramet på mandelbund
Panna cotta med rom og vanilje samt limegele

Honningsnitte med crumble
Æbletrifli med vaniljeskum


Pris pr. kuvert kr. 428,-

Min. 15 kuverter