Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler,
Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C, Tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk
Hapser menu a’ la Conrad
Forret:
Koldrøget laks på tangsalat med rygeost
Varmrøget laksecreme på blinis med karse
Marineret tigerreje på spinat omelet
Cremet skaldyrssalat med tomat
Cocktail af håndpillede rejer og krebsehaler på limegele
Indbagt torsk med sprøde majsflager på bulgur
Friskbagt brød
Hovedret:
Oksemørbrad på coleslaw med tomat og bearnaise
Unghane på bønner og edamame med karrydip
Kalveculotte på svampeæggestand med estragon
Serranoskinke på æggesouffle med gruyére og oliven
Marineret svinekam på kartoffeltortilla med peberrod
Cæsar salat med limekylling og malt
Paneret kyllingefilet med råkost og ajva
Italiensk brunchpølse på squash med sesam
Fyldt pasta med spinat, honning og sennep
Tomat og mozzarella salat
Grøntsags samosa på couscous salat med spinat
Dessert:
Legeret vaniljecreme med passionsfrugt sirup
Brownie med hindbærstøv og chokolademousse
Passionsfrugt entramet på mandelbund
Panna cotta med rom og vanilje samt limegele
Honningsnitte med crumble
Æbletrifli med vaniljeskum
Pris pr. kuvert kr. 428,-
Min. 15 kuverter