temabuffet

Conrads specielle Tema-buffeter

Conrads spisekammer


-Marineret salat med croutons

-Sød saltet laks med capers

-Rødtunge souffle med noritang og lime

-Marinerede tigerrejer på agurk

-Tun moussé med tomat, rejer og purløg

-Blæksprutter med ananas og grønt

-Friskbagt baquette

                          * * *

-Kold terrine af unghane med syltede

  agurker

-Sprængt svinekam med kartoffelomelet

  og mozarella

-Grøntsagstærter og hvedekerne salat

-Marinerede grøntsager og cremesauce

                          * * *

-Vanilieis med dumle sirup

-Svesketrifili med makroner og vanilie

  creme

-Marzarin med moussé og gelé

-Toblerone med marcipan


Pris pr. couvert: 398,-

Conrads internationale


-Bruschettes med tomatsalsa

-Salat af fisk og skaldyr med lime og

  krydderurter

-Tigerrejer i sur/sød med spinat og karry

-Små tærter med krabsehalesalat

-Multe med soltørret tomat og olivienolie

-Laksesouffle med gule sennepskorn

-Røget hellefisk med urter og capers

-Friskbagt baquette

                         * * * 

-Lomo på ananas

-Lufttørret skinke med artiskokker og

  melon


-Ristet frølår med syrnet salat og

  græskarkerner


-Langtidsstegt lammeculotte med bagt

  kartoffelmos

-Unghanebryst farseret med spinat

  og soltørret tomat

-Nudel- og pastasalat vendt med pesto

  og parmasan

-2 kolde saucer samt grøntsager med

  nødder

                           * * * 

-Tiramisu

-Creme brulle

-Exotisk moussekage

-Ananas og kokos is

-Hvid chokolade panna cotta med lime


Pris pr. couvert: 498,-

Conrads store overraskelse


Udvalg af;

-Fisk og skalddyr m/ salater og dressinger

-Kold og lun kød m/ tilbehør

-Frisk bagt baquette

-Conrads dessertbord


Pris pr. couvert: 450,-

Conrads speciale


-Røget laksebold m/ rygeost

-Laksetatar m/ capers

-Indbagt torsk med sprøde majs

-Paneret krabbeklo m/ skaldyrs dip

-Kammuslinger på agurk m/kaviar

-Birk og Conrads cocktail m/ skaldyr og 

  dildgele


-Lufttørret skinke m/ artiskokker

-Unghane ballontine m/ citruscreme

-Foie gras terrin m/ syltede pære

-Røget andebryst på croutons m/ salat

-Vildsvin m/ søde gulerødder

-Sprængt kalvefilet i trøffelsouffle

-Kartoffelkage m/ løg kompot og

  trøffelcreme


-Hindbær i 3 lag

-Hvidchokolade panna cotta med   passionsfrugt

-Is terrin med hindbær og hvid chokolade

-3 x chokolade i shots

-Chokolademarzarin m/ mousse


-Friskbagt baquette


Pris pr. couvert: 498,-