Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler,
Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C, Tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk
Conrads spisekammer
-Marineret salat med croutons
-Sød saltet laks med capers
-Rødtunge souffle med noritang og lime
-Marinerede tigerrejer på agurk
-Tun moussé med tomat, rejer og purløg
-Blæksprutter med ananas og grønt
-Friskbagt baquette
* * *
-Kold terrine af unghane med syltede
agurker
-Sprængt svinekam med kartoffelomelet
og mozarella
-Grøntsagstærter og hvedekerne salat
-Marinerede grøntsager og cremesauce
* * *
-Vanilieis med dumle sirup
-Svesketrifili med makroner og vanilie
creme
-Marzarin med moussé og gelé
-Toblerone med marcipan
Pris pr. couvert: 398,-
Conrads internationale
-Bruschettes med tomatsalsa
-Salat af fisk og skaldyr med lime og
krydderurter
-Tigerrejer i sur/sød med spinat og karry
-Små tærter med krabsehalesalat
-Multe med soltørret tomat og olivienolie
-Laksesouffle med gule sennepskorn
-Røget hellefisk med urter og capers
-Friskbagt baquette
* * *
-Lomo på ananas
-Lufttørret skinke med artiskokker og
melon
-Ristet frølår med syrnet salat og
græskarkerner
-Langtidsstegt lammeculotte med bagt
kartoffelmos
-Unghanebryst farseret med spinat
og soltørret tomat
-Nudel- og pastasalat vendt med pesto
og parmasan
-2 kolde saucer samt grøntsager med
nødder
* * *
-Tiramisu
-Creme brulle
-Exotisk moussekage
-Ananas og kokos is
-Hvid chokolade panna cotta med lime
Pris pr. couvert: 498,-
Conrads store overraskelse
Udvalg af;
-Fisk og skalddyr m/ salater og dressinger
-Kold og lun kød m/ tilbehør
-Frisk bagt baquette
-Conrads dessertbord
Pris pr. couvert: 450,-
Conrads speciale
-Røget laksebold m/ rygeost
-Laksetatar m/ capers
-Indbagt torsk med sprøde majs
-Paneret krabbeklo m/ skaldyrs dip
-Kammuslinger på agurk m/kaviar
-Birk og Conrads cocktail m/ skaldyr og
dildgele
-Lufttørret skinke m/ artiskokker
-Unghane ballontine m/ citruscreme
-Foie gras terrin m/ syltede pære
-Røget andebryst på croutons m/ salat
-Vildsvin m/ søde gulerødder
-Sprængt kalvefilet i trøffelsouffle
-Kartoffelkage m/ løg kompot og
trøffelcreme
-Hindbær i 3 lag
-Hvidchokolade panna cotta med passionsfrugt
-Is terrin med hindbær og hvid chokolade
-3 x chokolade i shots
-Chokolademarzarin m/ mousse
-Friskbagt baquette
Pris pr. couvert: 498,-