Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler,
Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C, Tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk
SELSKABSARRANGEMENT 1
Velkomst:
-1 gl. husets velkomstdrinks med hvidvin og hyldeblomstsirup.
Forretter:
-Variation over årstidens fisk m. skaldyrscreme
-Marineret lyssej i rispapir m. urtesalat
Hovedret:
-Svinemørbrad og sprængt bryst m. kartoffeltærte,
pastinakmousse og rosmarinsky
-Fennilkefarseret unghanebryst m. sprødt lår,
grønsagstimbale og hønsecreme
Dessert:
-Ostetallerken
-Nøddekurv m. is og frugt
Drikkevare:
-Birk & Conrad´s vinarrangement m. husets hvid-
og rødvin ad libitum, dessertvin samt isvand
-Kaffe/te med sødt
Natmad:
-Valgfrit samt 1 øl eller vand
Pris pr. couvert: 698,-
(Sammensæt 3 retter og natmad efter eget valg)
SELSKABSARRANGEMENT 2
Velkomst:
-1 gl. mousserende med efterskænkning
Forretter:
-Laks på 5 måder med syltede urter
-Sprød tærte m. ragout af krebs, muslinger og laks
Hovedret:
-Farseret perlehøne m. pastinak og hønsesky
-Kalvefilet i souffle m. svampecreme og kartoffel
lasagne
Dessert:
-3 rørte hjemmelavede krydderoste m. crôúton
-Desserttallerken m. kage, is, coulis og frugt
Drikkevare:
-Birk & Conrad´s vinarrangement m. husets hvid- og
rødvin ad libitum, dessertvin samt isvand
-Kaffe/te med petit fours hertil 1 cognac
el. likør (2 cl.)
Natmad:
-Valgfrit samt 1 øl eller vand
Pris pr. couvert: 798,-
(Sammensæt 3 retter og natmad efter eget valg)
LUXUS SELSKABSARRANGEMENT
Velkomst:
-Champagne m. hjemmelavede snack
-Amuse fra køkkenet
Forret:
-Grillet kammuslinger m. pighvar i soufflé
-Variation af helleflynder m. jomfruhummer og
hummercreme
Sorbet:
-Efter årstiden
Hovedret:
-Kalv på 3 måder m. pommes anna, pastinakflan
og kalveglace
-Helstegt oksemørbrad m. pommes rösti, sprød
tærte og trøffelsauce
Ost:
-Udvalg af oste m. oliven
Dessert:
-Tiramisu m. frisk frugtsalat og moccais
-Creme karamel m. kage, is og sirup
Drikkevare:
-Månedens hvid- og rødvin ad libitum, dessertvin
samt isvand
-Kaffe/te med hjemmelavede chokolader hertil en
cognac el. likør (2 cl.)
Bararrangement (2 timer):
-Hvid- og rødvin, øl, vand og 3 slags spiritus
Natmad:
-Valgfrit
Pris pr. couvert: 1198,-
(Sammensæt 4 retter og natmad efter eget valg)
NB: Ved fravalg af ost fratrækkes kr. 85,-