Birk & Conrad, Sct. Knuds Selskabslokaler,
Karen Brahes Vej 3, 5000 Odense C, Tlf.: 28 31 34 36, info@birkogconrad.dk
Nedenstående menuer kun leveres ud af huset til min. 10 personer.
Vælg 1-2 eller 3 retter og få hjælp til at være den perfekte vært.
FORRET Kr. 95,- stk inkl. kuvertbrød.
Forretterne er anrettet på fade men kan nemt flyttes til jeres tallerken.
-Fisketallerken med laks-torsk-tigerreje-tunmousse-
skaldyrssalat
-Variation over laks med koldrøget-varmrøget-gravad - tærte og souffle
-Tapas med serranoskinke-røget andebryst-bresaola-lomo-
fast ost-oliven og pesto
-Variation over unghane med bryst-lår-souffle-sprødt skind
og røget
HOVEDRET Kr.195,- stk.
Hovedretterne er klargjort til buffet og klar til opvarmning
-Helstegt kalveculotte med flødekartofler og
kalvecremesauce hertil 3 salater
-Spinatfarseret unghanebryst med hønsecreme og ristede
kartofler hertil 3 salater
-Orangemarineret svinekam med bagt kartoffelmos og
svampesauce hertil 3 salater
-BBQ glaseret oksebryst med whiskysauce og flødekartofler hertil 3salater
DESSERTKr. 95,- stk.
Desserterneer anrettet på fade men kan nemt flyttes til jeres tallerken.
-Conrads dessertudvalg med 6 emner
-Conrads osteudvalg med 6 emner
-Tærte med hvid chokoladecreme og friskebær
-Æblekage med makroner og vaniljeskum
Ovenstående er et forslag – venligst kontakt os på
tlf. 28 31 34 36, og sammen med vores køkken, kan vi sammensætte den buffet som I har ønsker om.
Levering/transportgebyr
fra: kr. 200,-