Bryllup

Menuforslag til Brylluppet

 

Menuforslag I:

-Østers i variation: Naturel, gratineret og i gele.

-Grillet kammuslinger på kartoffelrösti med trøffel mayonaise.

-Ovnbagt torskeryg med triologi af jordskokker, blød, sprød og cremet.

-Rødtunge canneloni med tigerrejer på spyd, grillet kartoffel fondant, spinat og safransauce.

-Chokolade symfoni over hvid -lys og mørk valrona ckokolade.

 

 

Menuforslag II:

-Bagt Læsø jomfruhummer i sprød tærte med egen skum.

-Sprængt vagtelbryst med pocheret æg samt confit af lår på sprød toast med balsamico og tomat.

-Dansk kalv med bryst og brissel, kalvesauce samt syltet kartoffel med søde løg.

-Cremet rygeost med ristet rugbrød og salat.

-Eksotisk eksplosion af sorbet, mousse og sirup med et touch af chokolade.

3 retter Kr. 428,-

4 retter Kr. 468,-

5 retter Kr. 498,-