Julebuffet2016

Conrads klassiske julebuffet 2017

Forret:

-Marinerede sild med karrysalat og kapers

-Indbagt torsk med salat og dressing

-Paneret fiskefilet med remoulade og citron (*)

-Conrads Gravad laks med rævesovs og dild

-½ æg med mayonnaise og stenbiderrogn

-Rejesalat med asparges og ristet croutons

 

Hovedret:

-Hønsesalat med ananas

-Klassisk sylte med rødbeder og rørt sennep

-Frikadeller med persilledip og spinatsalat(*)

-Koldt røget skinke med grønkål salat

-Orange marineret svinekam med kold kompot af rødkål og svesker

-Medister med syltet hvidkål (*)

-Skiver af kalveculotte med peberrod og pickles

-Cremet parmesan kartofler

 

Dessert:

-Brie og gorgonzola med kiks, peberfrugt og oliven

-Brownie med chokolademousse

-Ris a la mande med mandelflager og kirsebærsauce

 

Pris pr. couvert kr. 325,-

 

Der serveres rugbrød og baguette til buffeten

(*) Retten kan lunes i egen ovn efter vores anvisning

 

Conrads alternative julebuffet 2017

 

Forret:

-Cocktail af rejer og krebs med limegele

-Varmrøget laksecreme på blinis

-Kold røget laks med rygeostcreme og tangsalat

-Indbagt tigerreje med kartoffel og teriyaki

-Skaldyrs salat med rugbrødschips

-Sur/sød marineret tigerreje på spinatbund

 

Hovedret:

-Unghane på edamame bønner med soya

-BBQ marineret pulled turkey med urter

-Andebryst anrettet på appelsinsalat med peanuts

-Skiver af røget svinemørbrad med tranebær og grønne tomater

-Helstegt svinekam marineret i mjød og appelsin

-Gratinerede kartofler med løg

-Svampesauce

-Spidskål med cherrytomater og feta

-Rødkålssalat med svesker

-Cremet agurkesalat med mandler

 

Dessert:

-Sveske trifli med makroner

-Vaniljecreme med kirsebærgele

-Brownie med chokolade mousse

-Mazarinkage med chokolademousse

-Kanel panna cotta med ahornsirup

 

Pris pr. couvert kr. 388,-

 

-Der serveres baguette til buffeten.