temabuffet

Conrads specielle Tema-buffeter

Conrads spisekammer

 

-Marineret salat med croutons

-Sød og saltet laks med capers

-Rødtunge souffle med noritang og lime

-Marinerede tigerrejer på agurk

-Tun moussé med tomat, rejer og purløg

-Blæksprutter med ananas og grønt

-Friskbagt baquette

-Kold terrine af unghane med syltede

agurker

-Sprængt svinekam med kartoffelomelet

og mozarella

-Grøntsagstærter og hvedekerne salat

-Marinerede grøntsager og cremesauce

-Vanilieis med dumle sirup

-Svesketrifili med makroner og vanilie

creme

-Marcarin med moussé og gelé

-Toblerone med marcipan

 

Pris pr. couvert: 338,-

Conrads internationale

 

-Bruschettes med tomatsalsa

-Salat af fisk og skaldyr med lime og

krydderurter

-Tigerrejer i sur/sød med spinat og karry

-Små tærter med krabsehalesalat

-Multe med soltørret tomat og olivienolie

 

-Laksesouffle med gule sennepskorn

-Røget hellefisk med urter og capers

-Friskbagt baquette

-Lomo på grillet ananas

-Lufttørret skinke med artiskokker og

melon

 

-Ristet frølår med syrnet salat og

græskarkerner

 

-Langtidsstegt lammekølle med bagt

kartoffelmos

-Unghanebryst farseret med mozzarella

og soltørret tomat

-Nudel- og pastasalat vendt med pesto

og parmasan

-2 kolde saucer samt grøntsager med

nødder

-Tiramisu

-Creme brulle

-Exotisk moussekage

-Ananas og kokos is

-Hvid chokolade panna cotta med lime

 

Pris pr. couvert: 428,-

Conrads store overraskelse

 

Udvalg af;

-Fisk og skalddyr m/ salater og dressinger

-Kold og lun kød m/ tilbehør

-Frisk bagt baquette

-Conrads dessertbord

 

Pris pr. couvert: 378,-

Conrads speciale

 

-Røget laksebold m/ rygeost

-Laksetatar m/ capers

-Terrin af lyssej og laks

-Paneret krabbeklo m/ skaldyrs dip

-Kammuslinger på agurk m/kaviar

-Birk og Conrads cocktail m/ skaldyr og

dildgele

 

-Lufttørret skinke m/ artiskokker

-Unghane ballontine m/ citruscreme

-Foie gras terrin m/ syltede pære

-Røget andebryst på croutons m/ salat

-Vildsvin m/ søde gulerødder

-Sprængt kalvefilet i trøffelsouffle

-Kartoffelkage m/ løg kompot og

trøffelcreme

 

-Hindbær i 3 lag

-Hvidchokolade panna cotta m/ müesli

-Is terrin m/ ananas og kokos i marcipan

-3 x chokolade i shots

-Chokolademarzarin m/ mousse

 

-Friskbagt baquette

 

Pris pr. couvert: 478,-